• și îndepliniți-vă visele
    Munciți cu noi
    COMPLETAȚI
    FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

Oferte de muncă în Olanda


Dacă doriți să munciți în străinătate, dar nu sunteți siguri că reușiti singuri , vă propunem ajutorul nostru. Agenția noastră a câștigat experiență în orașul olandez De Lier, de unde și-a extins succesiv activitatea. Astăzi suntem un partener fiabil și de încredere care face tot posibilul ca persoanele, care caută un loc de muncă în străinătate să aibă succes.Totul datorită faptului că ofertele noastre permit autorealizarea, utilizarea abilităților proprii și acumularea de experiență.

 

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a crea o relație adecvată între oamenii de afaceri străini și românii care caută locuri de muncă, ceea ce va permite ambelor părți să se bucure de o cooperare benefică. Serviciile noastre sunt la cel mai înalt standard și, datorită profesionalismului nostru, cu siguranță veți putea privi cu încredere la viitorul Dvs., a cărui parte componentă va fi activitatea Dvs., deosebit de interesantă și plină de provocări. Olanda este o țară care îmbrățișează dezvoltarea și permite dobândirea unor noi experiențe și, mai presus de toate, oferă un nivel de trai ridicat. Eficiența noastră se datorează ofertelor existente pe parcursul întregului an, ceea ce le garantează actualitatea și atractivitatea.

Pregătirea noastră excelentă se reflectă în numărul de angajați care prin intermediul nostru și-au găsit locul pe piața forței de muncă din Olanda. Olanda este o țară a cultivatorilor în sere. Ramurile pe care le deservim aparțin în primul rând sectorului agricol. Suntem specializați în horticultură și în producție. Vă propunem locuri de muncă corespunzătoare abilităților și predispozțiilor individuale. În timpul procesului de recrutare, vom promova punctele Dvs. forte și vom ajusta oferta potrivit așteptărilor Dvs., astfel încât munca depusă în viitor să fie încununată cu succes.

 

Activitatea noastră se desfășoară în conformitate cu standardele etice internaționale. Putem, de asemenea, să ne mândrim cu certificatul 19156. Garantăm că ne vom preocupa în mod individual de fiecare persoană care caută un loc de muncă și ne vom îngriji în mod deosebit de startul acesteia în noile împrejurări de muncă întâlnite în Olanda. Datorită menținerii unor relații excelente și de lungă durată cu companiile străine, ne putem bucura de faptul că suntem considerați drept lideri în domeniul serviciilor noastre. Deci, dacă sunteți interesați să munciți în Olanda, vă rugăm să ne contactați. Reședința biroului nostru este în Tîrgu Mureș, pe strada Bolyai.

SUNTEM O AGENȚIE DE MUNCĂ


care și-a început activitatea în orașul olandez De Lier.
Acolo, în anul 2002 s-a înființat Carriere International Services SRL În Polonia am venit cu un an mai târziu.
De atunci ne-am stabilit bine aici și aici ne-am găsit locul nostru permanent pe piață.
vreau să aflu mai multe

OFERTE LOCURI DE MUNCĂ