• Tot ce trebuie să știți despre munca prin intermediul nostru.
    Munca Prin Carrière
    COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

FIRMA NOASTRĂ

Suntem o agenție de muncă care și-a început activitatea în orașul olandez De Lier. Acolo, în anul 2002 s-a constituit Holland Contracting B.V. Un an mai târziu am intrat în Polonia, iar în 2017 am făcut primii pași și în România. Țara și oamenii ne-au făcut o impresie foarte bună, așa că am hotărât să rămânem aici mai mult timp. Acum am devenit Carriere, companie cu cea mai rapidă dezvoltare, având rădăcini olandeze.

Intermediem între românii care caută locuri de muncă în străinătate și potențialii angajatori din Olanda. Construim consecvent o punte între România și Olanda. Pe de o parte, aceasta ajută la găsirea unui loc de muncă, iar pe de altă parte - oferă angajați cinstiți și bine pregătiți din punct de vedere profesional.

Suntem lideri pe piața de intermediere în sectorul agrar, adică în agricultura și horticultură. De asemenea, suntem bine poziționați și în alte branșe. Devenind Carriere ne-am extins si in sectorul de logistică, producție și e-commerce, având ca și clienți retaileri mari, precum Albert Heijn, XPO Logistics, Jumbo, si multe altele. Abnegația cu care abordăm proiectele încredințate se traduce în succesele pe care le avem în fiecare domeniu al activității noastre. Acționăm în conformitate cu cele mai înalte standarde etice.